Je bent nu hier Pannenkoekenboot > Ticketveiling

Ticketveiling

Heb je vouchers bij Ticketveiling gekocht? Volg dan onderstaande stappen om met je vouchers een reservering te plaatsen bij de Pannenkoekenboot. Alleen op deze manier kun je gebruik maken van je vouchers!

We raden je aan om minimaal 1 week van te voren te reserveren met deze actie om teleurstelling te voorkomen!
Voorwaarden:
  • De vouchers van Ticketveiling zijn geldig tot en met 31 december 2022.
  • Geldig op doordeweekse vaardagen of vaardagen in het weekend, afhankelijk van de door jou gekozen optie (week- of weekendvoucher).
  • Niet geldig op feestdagen, op combinatietickets en i.c.m. andere kortingsacties.
  • Voor de Pannenkoekenboot Amsterdam geldt een vermakelijkheidsretributie van € 1,50 per persoon. Dit bedrag betaal je online.
  • Er geldt een maximum aantal plaatsen per vaart met deze actie. Als het maximum aantal plaatsen bereikt is, dan kun je je ticket voor een andere vertrektijd of datum gebruiken.
  • Het ticket van Ticketveiling is uitsluitend geldig voor de datum en vertrektijd waarvoor je gereserveerd hebt. Indien je niet aan boord bent geweest, dan kun je het ticket niet een andere keer gebruiken.
  • Vooraf reserveren is noodzakelijk. Als er niet online gereserveerd is met de unieke code, kun je geen gebruik maken van de tickets van Ticketveiling en dien je de offline entreeprijs aan boord te betalen!
Reserveren:

In het vakje ‘kortingscode’ vul je de unieke code in. Je doet dit per persoon. De unieke code vind je op jouw voucher van Ticketveiling. Elke unieke code kan een keer gebruikt worden.

Heb je al eerder je unieke code gebruikt, maar ging de vaart niet door vanwege corona? Neem dan contact met ons op om je tickets te verplaatsen naar een nieuwe datum. Geef hierbij je ticketnummer(s) door.

Reserveer voor de Pannenkoekenboot Amsterdam:

DOORDEWEEKS TICKET

WEEKENDTICKET

Reserveer voor de Pannenkoekenboot Nijmegen:

DOORDEWEEKS TICKEt

WEEKENDTICKET

Reserveer voor de Pannenkoekenboot Rotterdam:

DOORDEWEEKS TICKET

WEEKENDTICKET