75 minutenvaart

75 minutenvaart

Hoeveel pannenkoeken kun jij op in 75 minuten? Rondvaart van 75 minuten door modern Amsterdam, inclusief zo veel pannenkoeken als je op kunt. Indien je online met iDeal betaalt, ontvang je 10% korting!

Betaal met iDeal, bespaar 10%

Paas Cruise

Paas Cruise

Tijdens het Familiefeest bij uitstek wordt het weer genieten, want op Eerste en Tweede Paasdag is iedereen van jong tot oud welkom op de Pannenkoekenboot Amsterdam!

Meer informatie & tickets

Pancake Cruise

Pancake Cruise

Iedere tweede zaterdagavond van de maand: een gezellige, 2½ uur durende vaartocht. Naast onbeperkt pannenkoeken eten is het buffet uitgebreid met een aantal warme bijgerechten zoals roerbakgroenten, kipshoarma, rundergehaktballetjes en stoofperen. Bovendien is een uitgebreid ijsdessert inbegrepen.

Meer Informatie & Tickets

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Iedere tweede woensdagmiddag van de maand is er een extra lange, twee uur durende kinderfeestjesvaart speciaal voor de jarige Job en alle vriendjes. Naast pannenkoeken die je helemaal zelf mag versieren met allerlei lekkernijen, is er voor iedereen een ijsje en limonade. Verder kunnen de kleintjes worden geschminkt, ze kunnen kleuren en spelen in de ballenbak. Kortom, geen minuut verveling.

Meer informatie & Tickets
Veilig betalen met